Jolanda

Mijn naam is Jolanda de Vries, 49 jaar jong en al meer dan 14 jaar werkzaam in de zorg als Sociaal Pedagogisch Werker met specialisatie op het gebied van pedagogiek, psychiatrie en psychogeriatrie.

In deze 14 jaar heb ik eerst gewerkt als woonbegeleidster in een woonvorm voor mensen met een beperking. Daarna ben ik in de thuiszorg gaan werken als gespecialiseerd thuisbegeleidster, waar ik gewerkt met mensen van alle leeftijden en uiteenlopende problematieken.

Ik ben geboren en getogen in Born en woon sinds 2005 in Buchten. In mijn vrije tijd ben ik het liefst creatief bezig, schilder en knutsel ik graag en wandel ik veel met mijn hond.

Mijn passie is het werken voor en met mensen die door wat voor reden dan ook hulp nodig hebben. Dit doe ik met veel enthousiasme en plezier. Mijn kracht is het hebben van een sterk empathisch vermogen en een kalme aard van nature.

Naast mijn werk in de thuiszorg, wil ik me in mijn eigen buurt gaan inzetten voor mijn hulpbehoevende buur door deze een zinvolle tijd in De Kleine Huiskamer te bieden. Dit wil ik graag gaan doen op een gezellige en creatieve manier.

Door het bundelen van onze passie en enthousiasme is De Kleine Huiskamer ontstaan.